Formanden har ordet...

Efter vores 75 års jubilæumsudstilling i Vemb Hallen i weekenden 11. og 12. januar 2014.

Vi har afholdt vores årlige udstilling, som i år var 75 års Jubilæumsudstilling.

Der har været rigtig mange udstillere og gæster lørdag og søndag, som har rost vores udstilling, det er dejligt, men jeg vil gerne give langt de fleste ”roser” videre til alle, som har været med til at få udstillingen op at stå. Vi har rammerne, og det er Jer, der har været med til at fylde dem ud, til en seværdig og alsidig udstilling.

Tak til udstillere, Rexklubben, kaninhopperne, medudstillere af hobbyudstillingen, medhjælpere til opstilling og nedtagning, dommere, sponsorer af pyntning, gulerødder til foder, rundstykker til kaffen, pengepræmier til skuets bedste dyr og elitegrupper, øvrige ærespræmier, for kørsel af bure, annoncører i kataloget, indkøb og pasning af tombola, for udskæring af lagkage, til Vemb Hallen og ikke mindst min bestyrelse for godt samarbejde i månederne inden udstillingen og for at få alt til at gå godt på udstillingen, også en stor TAK til min altid villige  ”sekretær” når der skal skrives og sendes på mail.

Uden alle Jer var der ingen udstilling, så tusind tak til alle, fordi I bare er klar til at gøre en stykke arbejde, når vi spørger.

TUSIND TAK ALLE SAMMEN!

Venlig hilsen

Jens Jørgen

formand for en levende og aktiv forening

--------------------------------------------------------------------------------------

Fødselsdag - eller jubilæum - er lig lagkage. Her har formand Jens Jørgen Nørgaard (tv) skåret det første stykke til foreningens æresmedlem Børge Toft. I alt kom næsten 200 personer forbi til gratis lagkage og kaffe eller rød saftevand.

Skuets Bedste Dyr i guldburet. 2014-vinderen blev en dalmatiner Rex fra Ela Nørgaard.

Ingen udstilling i Vemb uden en nyhed. Denne gang kaninhopstævne. Her takker næstformand Esben Midtiby (th) Susanna Kristensen for hendes deltagelse i hopstævnet. Hun var samtidigt kvinden bag selve hopstævnet. i Baggrunden foreningens formand Jens Jørgen Nørgaard og godt skjult bag Susanna ses Lene Bjerg, der blandt andet var dommer og stod for at overrække medaljer til vinderne.