Biovir og biocider

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biovir er et aktivt desinficerende biocidmiddel, der bekæmper bakterier, vira og sporer ved at ødelægge deres RNA og DNA.

 

Biovir dræber 99,999% af alle bakterier, vira og sporer, herunder E. coli, salmonella, MRSA, influenza-virus, parvo-virus ( som giver sygdommen plasmacytose hos mink ) m.fl.

 

Biovir fjerner derudover op til 90% af alle allergener, såsom pollenpartikler og husstøvmider, og er derfor velegnet til hjem med allergikere.

 

Biovir fjerner sporer og svampe, herunder skimmel, neglesvamp, ringorm m.fl.

 

Biovir er i modsætning til pesticider, ikke skadelig for mennesker, dyr eller miljøet, da indholdet af biocider, til trods for sin store effekt, er for lav til at det skade andet end bakterier, vira og sporer.

Dog ødelægger Biovir levevilkårene for helt små insekter så som lopper, lus, myrer, edderkopper, støvmider , borebiller m.fl., hvilket gør Biovir til et fantastisk insektmiddel helt uden pesticider.

 

Biocidmidlet Biovir desinficerer det område det bruges i og har derfor mange anvendelsesmuligheder. Midlet skiller sig markant ud ved at vi har tilladelse til at sprøjte dyr og i stalde.

Anvendelse:

1 sprøjt på det inficerede område.

Kan gentages efter 3 dage og igen efter 1 uge.

 

Det aktive stof i Biovir er det samme, som anvendes i gel-dispenserne på sygehuse og ved toiletterne på festivaller m.v.

 

 

Vejledende udsalgspris for sprayflaske med 750 ml Kr 179,00 + fragt.

Forsendelse:

Til afhentning på posthus: DKK 60,00

Til privat adresse: DKK 80,00

 

Betaling:

MobilePay 5189 5069 (Jens Jøren Hesel)

Eller bankoverførsel

kontonummer 7670-0001527584

 

Kontakt Anton Dam Nielsen for køb og yderligere info.

anton @ adslhome.dk

2623 5036

 

FVST accept

 

Biocidgrupper

 

Animalia

 

BioCid

 

Datablad