Et jubilæumsgilde skal afholdes, når tiden er inde.


Derfor var der kaldt til sammenkomst i Ørnhøj-hallen 30. november 2019 for vores forening er jo stiftet 25. november 1939.
Det er også delvist korrekt, idet Kaninavlerforeningen Ulfborg-Vemb er stiftet på denne dato. I vores annaler har stået printet, at der senere blev oprettet en lokalforening i Ringkøbing - dog uden angivelse af dato. Sammenlægning af de to foreninger fandt sted i 1978.

Midt under vores jubilæumsmiddag rejste landsformanden, Torben Christensen, sig og fortalte, at han havde foretaget lidt søgning i DKs arkiver og han mente af samme årsag, at vi vist ikke havde helt styr på alle tidspunkter.

En udskrift fra DKs årsopgørelse 1945 viser at Danmarks Kaninavlerforening har 10.004 medlemmer. 

Ulfborg- Vemb Kaninavlerforening har i regnskabsåret 1943/1944 24 medlemmer og i året 1944/1945 er tallet 15. Ringkøbing Kaninavlerforening har i samme perioder henholdsvis 61 og 40.
Udskriften viser entydigt, at Ringkøbing Kaninavlerforening er stiftet 1. april 1938 og vi må derfor tilføje diverse rettelser på vores hjemmeside.


Under festen tildelte formand Anna Kirstine Aarup foreningens fineste hædersbevisning til Peder Emil Hansen - nemlig titlen af æresmedlem

Mange tak til deltagende gæster og fremsendte gaver. Alle vil blive anvendt på gavebordet til vinterudstillingen i Vemb.