Sommerturen 24. august 2019


Vi mødtes en flok glade kaninfolk på Svejstrupvej i Randers og blev budt velkommen af Søren Moesgaard.

Straks ind i kaninstalden, der indholder Henriks Fransk Vædder, vildtgrå, jerngrå og en enkelt chinchilla. Søren har Schwarzgrannen, Lille Chincilla og Angora.

Fransk Vædder, vildtgrå                                        Lille Chinchilla

Schwarzgrannen                                                  Søren med træningsbordet


Fra familien Moesgaard skulle vi på herrregårdsbesøg på Gammel Estrup og samtdigt besøge Landbrugsmuseet, men inden skulle Signe lige overveje hvilken hesterace, der ville være den optimale for hende og søstrene:


                                                       Et par smukke unge jyder på den grønne mark.Vi lærte noget på turen og når vi kan det, står det vist ikke helt ringe til.

Det er fint at indtaste vejnavn og nummer på sin GPS, men der er vist noget med, at flere byer deler gadenavne. Man skal heller ikke stole på, at ham der kører foran har samme destination som man selv. Joh - Langå og Hadsten var begge lidt udenfor den planlagte rute.

Da vi alle var ankommet på den rigtige adresse, kunne de medbragte madpakker nydes i skuret, hvorpå vi gik ned mod slottet.


Mange kvadratmeter                                           Wiinblad har vist haft en forgænger?


Landbrugsmusseet har Hvid Land                         Maskinhuset rummer flere modeller


En lang rundtur på slottets mange etager og en længere vandretur fra smedjen og bigården til de gamle kvægracer og indimellem et kig på æblehaver, drivhuse og orangerier slider på kaninfolk og gav trætte ben.

Dagen afsluttedes på en landevejscafe med hakkebøffer, schnitzler stjerneskud og gratis kaffe. Eneste klage vi kunne fremføre var vel at vejret var lidt til den lune side.


Stor tak til familien Moesgaard for at fremvise kaniner, duer, heste og akvariefisk.

Også tak til alle deltagerne for det gode og glade sommerhumør.